1969 Bilecik Spor Kulübü’nde ikinci kurultay pazartesi haset

Lehçe Tor Kütle (BAL) temsilcisi 1969 Bilecik Spor Kulübü’nde ilk kurultay gününde salona vakit kaybetmeden 3 gönül gelmişti. Temiz ekseriyet sağlanamayan kongrenin ikincisi pazartesi günü yapılacak.

1969 Bilecik Spor Kulübü Başkanı Şanlı Muyşin geçtiğimiz günlerde takıma kentin erbap çıkmamasından ortalık görevinden çekilme etti. 7 şahsiyet hile öz arasında ayrımsız başbuğ çıkaracaklarını söyleyerek, çok bire bir bütçe ayırmadan yola bitmeme kararı almıştı. Ardından Cengiz Enerjik ve gâh gelişim insanları aynı dokuma içine girerek, idare oluşturdular ve antrenmana her an oyunculara dünyalık dağıttılar. Yaşanan bu evolüsyon sonrası umumi heyet üyeleri kongre kararı alırken, kongreye 2 dolaşma kala Cengiz Acara aday olmayacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz perşembe haset kulüp binasında yapılan kongreye yönetim kurulu aut sadece 3 gönül katılmıştı.

Turgut Özen’e çağrı

1969 Bilecik Spor Kulübü taraftar grubu Belekoma Koşuntu, içtimai iletişim araçları hesabından kulübün eski başkanlarından iş insanı Turgut Ilgi benzeri çağrıda bulunarak, “Bilecikspor tarihine adını yazdıran efsane komutan Turgut Ilgi, kardeşlerinin sana çağrısı var. Bitsin bu özlenti” açıklamasını yaptı.

Öte yandan bazı futbolcular ve teknik ekip mal alamadıklarını gerekçe göstererek, kenti tecezzi ettiler. Geriye kalan ve kentte ‘Bir avuç yürekli insan’ olarak anılan 10 futbolcuya U16 takımından takviye yapılarak alışveriş haset Tekirdağ temsilcisi ile oynanacak Çerkezköy 1911 maçına çıkılacak. – BİLECİK

Share: