1969 Bilecik Spor Kulübü’nün evinde bileği bükülmüyor

Lehçe Toy Grup (BAL) 11. Kol 5. hafta müsabakasında 1969 Bilecik Spor Kulübü evinde karşılaştığı Kazımpaşa Birlikspor’u 2-0 yenmiş etti ve puanını 9’a çıkardı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sahası’nda oynanan müsabaka öncesi geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Halit Iftihar için tıpkısı dakikalık saygı duruşu akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Pik yandaş desteği ile başlayan 1969 Bilecik Spor Kulübü maçın 26. çabucak Ömer Çelik golüyle 1-0 öne geçti. Sakarya temsilcisi Kazımpaşa Birlikspor bu golden sonraları beraberliği tedarik etmek amacıyla ataklar yapsa da bu girişimler esir kaldı. İlk nısıf 1969 Bilecik Spor Kulübü’nün 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarıya daha akın aynı futbolla başlayan Kazımpaşa Birlikspor, 1969 Bilecik Spor Kulübü kalecisi Debdebe Güner’i geçemedi. Oyunun 55. süratle oyuna dengesi koyan 1969 Bilecik Spor Kulübü, maçın 60. bir lahzada Zeybek Atahan Mehmet Kömürlü’nün golüyle durumu 2-0’a getirdi. Bu golden iki topluluk bulduğu ataklar ortam kalınca mücadeleyi 1969 Bilecik Spor Kulübü 2-0 kazandı. Ligin 5’inci haftasında evinde oynadığı 3 maçı bile kazanan 1969 Bilecik Spor Kulübü puanını 9’a çıkardı.

Maç böylecene takımın 90 destekleyen Belekoma Koşuntu lehtar grubu, 1969 Bilecik Spor Kulübü takımını tribüne çağırarak, balaban şenlik yaşadı.

Öte yandan müsabakayı Bayırköy Çevre Belediye Başkanı Mustafa Kumarhane, Bilgisizlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Bilecik ASKF Başkanı Nusret Boğa, Ayak Topu İl Temsilcisi Açık Deniz Toku ve çok sayıda yandaş izledi. – BİLECİK

Share: