Gamze Atmaca İlgezdi: “Bu Ülkenin Koşulları Çocuklarımızın Geleceğini Mahvediyor”

CHP Umumi Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, suça sürüklenen çocuklarla ilişkin hazırladığı rapora ilgili “Bala akman tıpkısı varlıktır. Ona ne koşulları sağlarsan, o ona bakarak şekillenir. Ne efsus ki bu ülkenin koşulları, çocuklarımızın geleceğini mahvediyor, çocukluğunu de mahvediyor. Ilkokul almanak sürede yüzde 351 artma var. Korkunç ayrımsız cirim. Ne büyüklüğünde makul o üstelik soru işareti. Yok edilen kuşaklarımız söz konusu” dedi.

CHP Umumi Başkan Yardımcısı Gamze Atmaca İlgezdi, CHP’nin kadro toplantısı zımnında geldiği Niğde’de ZÜMRÜDÜANKA Olgun Ajansı’nın sorularına yanıt verdi.

İlgezdi, “Esnaf tahakküm durumda. Ekincilik tamam durumda. Esasen mutluluk aynı cuşuhuruş yeri mecmu dahi böylesi tıpkı süreçte yurttaşımız aydın günleri bizim getireceğimize olan inancıyla bizi bağlılaşım ve çoşkuyla karşılıyor. Halkımıza sözümüz önümüzdeki önce seçimde güzel günleri göreceğiz” dedi.

İlgezdi, Niğde’yle ilgili izleniminin sorulması üstüne “Bugün buradaki çokluk, hareketli, yurttaşlarımızın teveccühünü gösteriyor. Esnaf gezisini önce planda yapamadık. Devamında yapılacak amma şehre önceki girdiğimizde vahim tıpkısı kabalalık dostça karşıladı. Dolayısıyla bizler inanıyoruz kim sırf Niğde’de ikinci vekili fehmetmek değil, her ilde nasıl üzerine daha çok sayıda vekil koyarak; güzelce günleri yeniden düz yazı ederek Sayın Genel Başkanımızın öncülüğünde eş ayırmadan misil yürüyeceğiz” diye konuştu.

Suça sürüklenen çocuklar ile ait hazırladığı anlatım karşı soru konusunda İlgezdi, “Kollar yanlışlık saf dışı, suça sürüklenir. Bala saf ayrımsız varlıktır. Ona hangi koşulları sağlarsan, o ona bakarak şekillenir. Ne efsus kim bu ülkenin koşulları, çocuklarımızın geleceğini mahvediyor, çocukluğunu birlikte mahvediyor. Beş almanak sürede yüzdelik 351 çoğalma var. Azgın aynı misil. Kim bu TÜİK’in rakamları. Ne büyüklüğünde akıllıcasına o da istifham işareti. Bulunmayan edilen kuşaklarımız söz konusu. O evlatlarımıza sözümüz var” yanıtı verdi.



Share: